Wonen met zorg

Welk woontype bent u en welke stijl past daarbij? Wilt u graag rustig wonen? Of woont u juist liever in een levendige omgeving? Met de 5 woonstijlen van SOR ontdekt u meer over uw voorkeuren voor een passende huurwoning.

Ontdek de 5 woonstijlen

De woonstijlen zijn gebaseerd op een combinatie van het type gebouw, uw leefstijl en daarnaast het diensten- en voorzieningenaanbod in het gebouw of in de directe omgeving. Zo helpen wij u graag met het kiezen van de woning die bij u past. De 58 verschillende woongebouwen van SOR zijn ingedeeld in 5 woonstijlen. De iconen van de woonstijlen vindt u ook terug bij de beschikbare huurwoningen onder woningaanbod.

Ontdek nu of de woonstijl “Wonen met zorg” bij u past.

Bij SOR kunt u zelfstandig wonen met de mogelijkheid tot zorg in huis. Wanneer u wilt, of wanneer u er behoefte aan heeft, maakt u gebruik van hulp die een zorgpartner van SOR hier biedt. Het dienstenaanbod is uitgebreid en is er voor iedereen. Ook voor individuele wensen kan een hoogwaardig servicepakket worden samengesteld.

De gebouwen staan veelal in de directe nabijheid van winkels en openbaar vervoer. De appartementen zijn niet te groot en met minimaal 2 kamers goed in te richten. De gezellige, openbare ruimten nodigen uit om medebewoners te ontmoeten. SOR zorgt voor een plezierige ambiance. Door de gemoedelijke sfeer en de persoonlijke aandacht voelt u zich helemaal thuis. Dankzij de vele faciliteiten, het open karakter van de gebouwen en de inzet van de medewerkers, woont u zorgeloos, veilig en net zo zelfstandig als u dat wenst.

“Ja, soms kan ik wat hulp gebruiken en misschien wordt die behoefte ook wel meer. Ik ben blij dat het hier voorhanden is. De gewoonste zaak van de wereld. Dat geeft me een rustig en veilig gevoel.”