Exclusief wonen

Welk woontype bent u en welke stijl past daarbij? Wilt u graag rustig wonen? Of woont u juist liever in een levendige omgeving? Met de 5 woonstijlen van SOR ontdekt u meer over uw voorkeuren voor een passende huurwoning.

Ontdek de 5 woonstijlen

De woonstijlen zijn gebaseerd op een combinatie van het type gebouw, uw leefstijl en daarnaast het diensten- en voorzieningenaanbod in het gebouw of in de directe omgeving. Zo helpen wij u graag met het kiezen van de woning die bij u past. De 58 verschillende woongebouwen van SOR zijn ingedeeld in 5 woonstijlen. De iconen van de woonstijlen vindt u ook terug bij de beschikbare huurwoningen onder woningaanbod.

Ontdek nu of de woonstijl “Exclusief wonen” bij u past.

Wonen met allure zoals u het wilt. De gebouwen onderscheiden zich vaak door een opvallende architectuur. Ze zijn gelegen op toplocaties in de stad, of juist in de rustige buitengebieden. Vele voorzieningen zijn gericht op uw gemak. De huismeester staat voor u klaar. En natuurlijk parkeert u de auto voor de deur, of in de garage.

De woningen zijn ruim van opzet. Met minimaal drie kamers en een forse woonoppervlakte heeft u heerlijk de ruimte. Alleen al het uitzicht vanaf uw terras is fantastisch. Hoogwaardige technologie is voorhanden. Ook dat maakt het leven luxe, veilig en comfortabel.

Bewoners staan met beide benen in het leven. In de gemeenschappelijke tuin deelt u ervaringen en verhalen met uw medebewoners. Of trekt u zich liever terug in uw fraaie appartement?  Hier heeft u alle luxe en comfort voor handen om met volle teugen van het leven te genieten.

“Ik heb hard gewerkt, veel gezien en veel meegemaakt. En nu wil ik genieten in een omgeving die van alle gemakken is voorzien. Een goede thuisplek is een mooie basis om te leven. Echt te leven!”