Levendig wonen

Welk woontype bent u en welke stijl past daarbij? Wilt u graag rustig wonen? Of woont u juist liever in een levendige omgeving? Met de 5 woonstijlen van SOR ontdekt u meer over uw voorkeuren voor een passende huurwoning.

Ontdek de 5 woonstijlen

De woonstijlen zijn gebaseerd op een combinatie van het type gebouw, uw leefstijl en daarnaast het diensten- en voorzieningenaanbod in het gebouw of in de directe omgeving. Zo helpen wij u graag met het kiezen van de woning die bij u past. De 58 verschillende woongebouwen van SOR zijn ingedeeld in 5 woonstijlen. De iconen van de woonstijlen vindt u ook terug bij de beschikbare huurwoningen onder woningaanbod.

Ontdek nu of de woonstijl “Levendig wonen” bij u past.

Levendigheid en gezellig samenzijn staan centraal in deze categorie woningen. Daarom liggen de appartementen in gebieden die hieraan voldoen; het hart van de stad, of het dorp, of bijvoorbeeld dicht bij een winkelcentrum. U hoeft de deur maar uit te stappen om de gezelligheid tegemoet te lopen. De faciliteiten van het gebied zijn echt aan u besteed. De winkels en terrassen, de bioscoop en het theater, plezierig dat ze in de directe nabijheid liggen.

De inrichting van de gebouwen beantwoordt ook aan uw vraag. Er is ruimte voor ontmoeting, bijvoorbeeld in de binnentuin. Bewoners zoeken de sfeer en maken die met elkaar. De appartementen zijn ruim en hebben minimaal drie kamers. Even terugtrekken en genieten van de rust kan dus ook prima in de comfortabele woning of op het eigen balkon.

“Ik wil lekker genieten van het leven om me heen. Heerlijk, het mag allemaal best een beetje bruisen!”