Open huis 'Heel Rotterdam bakt' is een succes!

Tijdens het open huis in Te Hoogerbrugge hebben ruim 250 bezoekers zelf de exclusieve, prettige sfeer ervaren van de woongebouwen en woningen van Te Hoogerbrugge in Rotterdam-Ommoord. Meerdere geïnteresseerden hebben tijdens het open huis opties genomen op beschikbare woningen. En enkele van hen mogen we binnenkort al als huurder verwelkomen!

Veel belangstellenden waren verrast door de ruime woningen, de ligging aan de rivier de Rotte en toch dicht bij de winkels en het uitgebreide servicepakket. Ook het gezellige restaurant, waarbij ‘Bakkoning’ Menno (winnaar van Heel Holland bakt) lekkere gerechten maakte, leverde vele positieve reacties op.

Uitgebreid servicepakket voor alle bewoners van Te Hoogerbrugge

Bewoners van het servicecomplex aan de Varenhof in Rotterdam-Noord profiteren van een breed service- en dienstenpakket. Er zijn allerlei voorzieningen in gebouw I aanwezig zoals een restaurant, kapsalon, pedicure, fysiotherapeut en schoonheidsspecialiste.

De woongebouwen van Te Hoogerbrugge horen bij onze woonstijl exclusief wonen. Exclusief wonen bij SOR staat gelijk aan allure, bijzondere gebouwen maar ook aan ruimte, gemak en volop privacy.

Ook exclusief wonen in woongebouw Te Hoogerbrugge?

Bezoek onze website www.wonenbijsor.nl/thb voor het beschikbare woningaanbod. Interesse? Neem gerust contact op met onze verhuurmakelaar via huren@sor.nl of bel (010) 444 55 55 voor een vrijblijvende rondleiding.