30-jarige SOR trakteert alle bewoners op koffie en gebak

SOR trakteert!

Tijdens de Kom Erbij Week van Coalitie Erbij Rotterdam startte woningcorporatie SOR met Op de koffie sessies in haar 56 woongebouwen. SOR medewerkers trakteren alle bewoners op koffie met gebak vanwege haar 30-jarig bestaan. De eerste bewoners in gebouw Kristal, Rubroek en Siloam hebben genoten van de gezellige bijeenkomsten.

Wie jarig is trakteert, was het uitgangspunt van de Rotterdamse corporatie. Als sinds 1986 zet zij zich in voor een fijne, veilige woonomgeving voor senioren in de hele stadsregio. En dat mag gevierd worden met koffie met gebak.

“Ook onder onze bewoners zien we mensen die er alleen voor staan”

vertelt Hassan Najja, directeur-bestuurder SOR. “Daarom vinden we de Kom Erbij Week een mooie aanleiding om te starten met de koffiebijeenkomsten bij onze bewoners. Enerzijds om bewoners in hun eigen ontmoetingsruimte met elkaar in contact te brengen. Anderzijds kunnen onze eigen (kantoor)medewerkers de bewoners en locaties beter leren kennen. Want we hechten veel waarde aan persoonlijk contact.”

De komende weken vinden bijna dagelijks op de koffie sessies plaats

De in totaal zo’n 70 bijeenkomsten zijn mede mogelijk dankzij de inzet van actieve bewonerscommissies, SOR-huismeesters en in een aantal gebouwen de zorgpartij. Najja: “Ook zij zorgen voor een fijne sfeer in de gebouwen. Zo dragen we allemaal bij aan een thuisgevoel voor iedereen!“.

“Bewoners, activiteitencommissies, onze huismeesters en op enkele locaties de zorgpartner; iedereen draagt bij aan het thuisgevoel”

foto’s: Gebouw Kristal (Nesselande), Rubroek (Crooswijk), Siloam (Hoogvliet), Plussenburgh (IJsselmonde), Boog (Oud Mathenesse). Bekijk meer foto’s op www.facebook.com/SORwonen