27/07 Oplevering Boekholt is een feit

De begane grond en de eerste verdieping van woongebouw Boekholt, aan de Robert Kochplaats in Rotterdam Ommoord, is door aannemer Sonneborgh opgeleverd aan SOR. Altijd weer een feestelijk moment, waar we trots op zijn. Namens SOR heeft collega Jeffrey Wijling de overdracht ondertekend.

Zo’n jaar geleden is er begonnen met de verbouwing van de begane grond en de eerste verdieping. De verouderde appartementen en kantoorruimtes zijn omgebouwd tot ruime één-kamer appartementen. De appartementen/studio’s beschikken over een ruime badkamer, een aparte ruimte voor de wasmachine en een ruim oppervlakte om te wonen en te slapen. Over de twee verdiepingen zijn in totaal dertig studio’s beschikbaar. Naast de studio’s hebben de toekomstige bewoners ook de beschikking over gezamenlijke ruimtes op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Daarnaast is er een grote tuin aan de achterzijde van het woongebouw.

Deze mooie studio’s zijn beschikbaar voor een vitale en zelfredzame woongroep of woongroepen, die in gezamenlijkheid met elkaar wil wonen. Heeft u interesse in het wonen in een woongroep met vitale en gelijkgestemden bewoners? Meer informatie vindt u op www.sor.nl/woongroep