04/10 Nieuwe website, opnieuw aanmelden nieuwsbrief

Wonenbijsor.nl is vernieuwd. Vanwege privacy redenen (AVG) dient u zich opnieuw aan te melden voor de nieuwsbrief.

De website www.wonenbijsor.nl is vernieuwd. Dit is gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van de website optimaal te houden. SOR wil namelijk woningzoekenden de informatie over beschikbare huurwoningen overzichtelijk op de website tonen. Daarnaast heeft de techniek een update ondergaan waardoor uw privacy gewaarborgd blijft en woningzoekenden de nieuwsbrief met het actuele woningaanbod goed blijven ontvangen. Vanwege deze technische update dient u zich wel opnieuw aan te melden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wanneer u zich op de ‘oude’ website had aangemeld voor de nieuwsbrief, dan hebben wij deze inschrijving om AVG privacy redenen verwijderd. Elke woningzoekende die ingeschreven stond voor de nieuwsbrief heeft van SOR een email hierover ontvangen.

Voor het (opnieuw) aanmelden voor de automatische nieuwsbrief met beschikbare huurwoningen klikt u hier. U kunt uw zoekprofiel instellen door aan te vinken naar welke huurwoning(en) u op zoek bent. U kunt zowel de gemeente selecteren als ook op huurprijs en/of op specifieke woongebouwen. U ontvangt dan dagelijks een nieuwsbrief als er nieuwe beschikbare woningen zijn gepubliceerd op de website die voldoen aan uw zoekprofiel.

Tips en ideeën voor verbetering van de website?

Het doorontwikkelen van een website staat nooit stil. En wij kunnen reacties altijd goed gebruiken om de website nog beter te maken. Heeft u daarom als websitebezoeker tips die volgens u kunnen bijdragen aan een nog betere website? Laat het ons dan vooral weten! Dat kunt u doen door een email te sturen naar huren@sor.nl of ons te bellen op 010 – 444 55 55.