biezenkamp
PERNIS
Overzicht
Foto's
Gebouwomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Dit woongebouw heeft 38 appartementen van 62 tot 68m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

Rustig wonen

BIEZENKAMP

G A Soetemanweg

Huurprijs p.m€ 633.25
Servicekosten p.m€ 63,66
Stookkosten p.mVan €40,- tot €110,-

Downloads

Gebouwomschrijving

Biezenkamp is een kleinschalig woongebouw in een groene omgeving. In dit woongebouw, gelegen in het tuindorp Pernis, is een 2-kamerappartement met een woonoppervlakte van 68,49 m2 beschikbaar op de begane grond. Het appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. U beschikt hier over een ruime woonkamer met gezellige open keuken en een badkamer met douche en wastafel. Het toilet is separaat. De woning beschikt verder over een inpandige berging en 1 slaapkamers. Vanuit de slaapkamer bereikt u de buitenruimte waar u gemakkelijk een tafel met enkele stoelen plaatst. Door middel van persoonsalarmering heeft u dag en nacht de mogelijkheid een hulpverlener in uw woning op te roepen.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 633.25

Woongebouw

Aantal kamers38
OppervlakteVan 62 tot 68
Aantal 2-kamerappartementen14
Aantal 3-kamerappartementen24
Aantal sociale huurwoningen38
Aantal woonlagen5
DeelgemeentePernis
WijkPernis
Bouwjaar1996
Aantal liften1
ScootmobielstallingGeen
BergingJa
ParkeerplaatsAan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woongebouw op kaart

Buurtinformatie

Pernis is een tuindorp omringd door water, middenin het havengebied van Rotterdam. Het is er rustig, gemoedelijk en u vindt er veel groen. Als u langs de historische ring van monumentale panden loopt, proeft u de eeuwenoude geschiedenis. Blijf even staan bij de waterkant van de Nieuwe Maas. Maak een praatje met de vissers die dromerig naar hun dobber kijken en bewonder de kleurrijke containerschepen die voorbij varen.De groene gordel met het grote Pernisserpark, de historische bebouwing en de ligging aan het water maken Pernis tot een aantrekkelijk dorp om in te wonen en te recreëren. Het verenigingsleven floreert met ondermeer twee voetbalclubs, een tennisvereniging en een muziek- en toneelvereniging. Het dorpse karakter van Pernis komt tot uiting in de vele activiteiten die enthousiaste bewoners voor het hele dorp organiseren.In Pernis heerst nog rust en ruimte. Door het besloten karakter woont u in Pernis op een unieke plek. Toch brengt de metro u binnen 20 minuten naar het hart van de stad. De watertaxi is zelfs nog sneller, spectaculairder bovendien.

Gebouwinformatie

Een kleinschalig en gezellig woongebouw in een rustige dorpse omgeving. Winkels en openbaar vervoer liggen op loopafstand. De huismeester is in deeltijd aanwezig.