berlagehof
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Gebouwomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Dit woongebouw heeft 109 appartementen van 78 tot 117m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

Exclusief wonenExclusief wonen

BERLAGEHOF

Springerstraat

Huurprijs p.mVan € 763.47 tot € 1152.35
Servicekosten p.mVan € 51,05 tot € 57,40

Downloads

Gebouwomschrijving

Het markante woongebouw Berlagehof heeft een eigentijdse architectuur. In dit woongebouw is een 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van 86,1 m2 beschikbaar op de begane grond. Het appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw en ligt hiermee op de zonzijde. De woning is voorzien van hoogwaardige technologie. Met het domoticasysteem opent u bijvoorbeeld de centrale entreedeur eenvoudig vanuit uw eigen huis. Hiermee hoort u niet alleen wie er voor de deur staat. U kunt diegene ook zien. Kom de woning binnen en laat u verrassen door de zee aan licht en de ruimte. De grote ramen zorgen namelijk voor veel lichtinval. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met een moderne, open keuken (elektrisch koken) en een goed afgewerkte badkamer met een douche en een wastafel. Het toilet is separaat. Verder heeft u de beschikking over een grote inpandige berging. Vanuit uw woonkamer bereikt u uw buitenruimte. Hier komt u na een drukke dag met een lekker glaasje wijn tot rust.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mndVan € 763.47 tot € 1152.35

Woongebouw

Aantal kamers109
OppervlakteVan 78 tot 117
Energielabel
A
Aantal 3-kamerappartementen87
Aantal 4-kamerappartementen22
Aantal sociale huurwoningen32
Aantal woonlagen6
DeelgemeentePrins Alexander
WijkHet Lage Land
Bouwjaar2011
Aantal liften4
Bergingja
ParkeerplaatsBij beschikbaarheid te huur (buiten)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woongebouw op kaart

Buurtinformatie

Wie van groen en ruimte houdt, vindt in de wijk Het Lage Land de ideale plaats om te wonen. Het Lage Land ligt in het Rotterdamse gebied Prins Alexander en telt ruim 10.000 inwoners. Het is een veilige wijk waar men tot rust kan komen en heeft een vriendelijke uitstraling.Het grootste park van de wijk is het Prinsenpark. In de vijver van dit gazonpark vindt u het gedenkteken dat er aan herinnert dat dit een van de laagste plekken van het land is. De verklaring voor de naam van de wijk. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u ook in het nabijgelegen Kralingse Bos uw hart ophalen.In Het Lage Land woont u niet alleen in het groen, er zijn talloze winkels, sportaccommodaties en andere voorzieningen in de directe nabijheid. Wijkwinkelcentrum Het Lage Land bijvoorbeeld met diverse winkels en een wekelijkse markt. Wilt u uitgebreider winkelen? Dan kunt u naar het grote winkelcentrum Alexandrium. Buurtbewoners leert u kennen in het ontmoetingscentrum Prinsenhof. Een groot pluspunt van de wijk is de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Gebouwinformatie

Een royale, lichte entree. Ruime, luxe appartementen met balkon, dakterras of privétuin en een hoog afwerkings- en uitrustingsniveau. Elementen die het wonen in de Berlagehof in de rustige, groene buitenwijk van Rotterdam zeer aantrekkelijk maken. Ook de gunstige ligging ten opzichte van winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer is een groot pluspunt.De Berlagehof is van buiten markant en eigentijds, van binnen licht, ruim en aangekleed met moderne kunst. Daarnaast beschikt Berlagehof over een ontmoetingsruimte, een (buurt)café's en diverse bedrijfsruimten. De voorzieningen in en om het gebouw zijn gericht op uw comfort. Zo parkeert u uw auto comfortabel en veilig op het afgesloten parkeerterrein. Met het domoticasysteem opent u de centrale entreedeur eenvoudig vanuit uw woning. Een huismeester is parttime aanwezig om u te helpen. Daarnaast beschikt u over een uitgebreid pakket services en diensten vanuit het naastgelegen SOR woongebouw de Burcht.