ariane
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Gebouwomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Dit woongebouw heeft 70 appartementen van 68 tot 97m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

Rustig wonen

ARIANE

Folkert Elsingastraat

Huurprijs p.mVan € 763.47 tot € 1053.12
Servicekosten p.m€ 72,04

Downloads

Gebouwomschrijving

Woongebouw Ariane heeft een transparant, ruimtelijk ontwerp en staat in de groene wijk Het Lage Land. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 68 m2 beschikbaar op de 1e woonlaag. Het appartement ligt aan de zijkant van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. Kom via de overkapte galerij de woning binnen en laat u verrassen door de zee aan licht en de ruimte. De grote ramen zorgen namelijk voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling. Het appartement heeft een goed afgewerkte badkamer, een inpandige berging (met uw individuele cv-ketel) en een groot balkon. Vanuit uw woonkamer stapt u via de schuifdeur op het balkon. Hier ontspant u met een goed boek heerlijk in het zonlicht.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mndVan € 763.47 tot € 1053.12

Woongebouw

Aantal kamers70
OppervlakteVan 68 tot 97
Energielabel
A
Aantal 2-kamerappartementen6
Aantal 3-kamerappartementen61
Aantal 4-kamerappartementen3
Aantal sociale huurwoningen70
Aantal woonlagen11
DeelgemeentePrins Alexander
WijkHet Lage Land
Bouwjaar2008
Aantal liften2
ScootmobielstallingAlgemene ruimte
Bergingja
ParkeerplaatsOp eigen terrein / Aan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woongebouw op kaart

Buurtinformatie

Wie van groen en ruimte houdt, vindt in de wijk Het Lage Land de ideale plaats om te wonen. Het Lage Land ligt in het Rotterdamse gebied Prins Alexander en telt ruim 10.000 inwoners. Het is een veilige wijk waar men tot rust kan komen en heeft een vriendelijke uitstraling.Het grootste park van de wijk is het Prinsenpark. In de vijver van dit gazonpark vindt u het gedenkteken dat er aan herinnert dat dit een van de laagste plekken van het land is. De verklaring voor de naam van de wijk. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u ook in het nabijgelegen Kralingse Bos uw hart ophalen.In Het Lage Land woont u niet alleen in het groen, er zijn talloze winkels, sportaccommodaties en andere voorzieningen in de directe nabijheid. Wijkwinkelcentrum Het Lage Land bijvoorbeeld met diverse winkels en een wekelijkse markt. Wilt u uitgebreider winkelen? Dan kunt u naar het grote winkelcentrum Alexandrium. Buurtbewoners leert u kennen in het ontmoetingscentrum Prinsenhof. Een groot pluspunt van de wijk is de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Gebouwinformatie

De Ariane is een jong en opvallend gebouw, dichtbij winkels, de Kralingse plas en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Een huurwoning in de Ariane is geschikt voor iedereen die rustig wil wonen.De woningen hebben een originele indeling met ruime balkons en goed afgewerkte badkamers. De woonkamer heeft een moderne open keuken. Bij de woning hoort het gebruik van een parkeerplaats op eigen terrein. Onze huismeester en het schoonmaakbedrijf zorgen ervoor dat de algemene ruimtes er netjes uitzien.