abtshove
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Gebouwomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Dit woongebouw heeft 144 appartementen van 50m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

Betaalbaar wonen

ABTSHOVE

Ameidestraat

Huurprijs p.mVan € 455.06 tot € 510.67
Servicekosten p.mVan € 43,01 tot € 46,35
Stookkosten p.mVan €25,00 tot €186,00

Downloads

Gebouwomschrijving

In woongebouw Abtshove is een knus 2-kamerappartement met een woonoppervlakte van 40 m2 beschikbaar op de 1e woonlaag. Het appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de zonzijde. U beschikt over een ruim balkon over de volle breedte van de woning. Hier geniet u lekker van het zonnetje en kijkt u uit op de dynamiek van het Kleinpolderplein. Na het betreden van de woning komt u in de hal met de inpandige berging. Hierna volgt nog een hal van waaruit u de badkamer en de woonkamer bereikt. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De lichte woonkamer en de keuken grenzen beide aan het balkon aan de achterzijde van de woning. De langwerpige keuken is verbonden met een 2e berging en heeft een rechte opstelling. De naastgelegen woonkamer biedt ruimte voor een eethoek en een zitgedeelte. De slaapkamer bereikt u via de woonkamer en is voorzien van een raam met uitzicht op de galerij. Het appartement voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mndVan € 455.06 tot € 510.67

Woongebouw

Aantal kamers144
Oppervlakte50
Energielabel
F
Aantal 2-kamerappartementen144
Aantal sociale huurwoningen144
Aantal woonlagen12
DeelgemeenteOverschie
WijkOverschie
Bouwjaar1968
Aantal liften2
ScootmobielstallingAlgemene ruimte
Bergingja
ParkeerplaatsOp eigen terrein

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woongebouw op kaart

Buurtinformatie

Kenmerkend voor de wijk Kleinpolder is de groene uitstraling. Deze wordt bepaald door het vele groen tussen de woongebouwen, het Sidelingepark en het groen langs de Delfshavense- en Rotterdamse Schie. Kleinpolder wordt doorsneden door de A13 is vernoemd naar het knooppunt Kleinpolderplein waar de A13 aansluit op de A20. De wijk bevindt zich in het zuiden van het Rotterdamse gebied Overschie.In het westen van Kleinpolder vindt u het winkelcentum Hoge Schie. Dit is dé winkelstraat van Overschie. Ook vindt u hier een bibliotheek, een zwembad en diverse zorg- en sportvoorzieningen. De bewoners van Kleinpolder genieten van het leven en ontdekken nieuwe culturele activiteiten. En heeft u zin om een dagje uit te gaan? Bij u om de hoek bevindt zich Diergaarde Blijdorp. Één van Europa's mooiste dierentuinen.Een kopje koffie drinkt u gezellig met uw buren of in één van de ontmoetingscentra in de wijk. Door de brede trottoirs en het vele groen vindt u hier gemakkelijk uw weg. En met het openbaar vervoer aan uw voeten heeft u alle vrijheid die u wenst!

Gebouwinformatie

In Abtshove vindt u knusse en goed betaalbare 2-kamerwoningen in de wijk Kleinpolder. Vanuit uw woning heeft u uitzicht op de dynamiek van het Kleinpolderplein. Abtshove heeft een huismeester (in deeltijd) en een recreatieruimte waarin activiteiten met hulp van vrijwilligers georganiseerd worden. De ruimte, met de naam Plein 13, wordt geëxploiteerd door Wilskracht Werkt! Bij dit gebouw heeft u openbaar vervoer op loopafstand. Winkels liggen iets verder weg maar zijn per bus goed te bereiken. Er is een aparte fietsen- en brommerstalling aanwezig.