Onder optie

Varenhof 81

ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 86m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

TE HOOGERBRUGGE 1

Exclusief wonenExclusief wonen

varenhof 81

Huurprijs netto p/mnd€ 1.206,73
Servicekosten p/mnd€ 191,24

Downloads

Woningomschrijving

In woongebouw 1 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit luxe woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 86 m2 beschikbaar op de 2e woonlaag. Het appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de ochtendzon. De woning is van alle gemakken voorzien en goed afgewerkt. Kom de woning via de grote entreehal binnen en laat u verrassen door de zee aan licht en de ruimte. De grote ramen zorgen namelijk voor veel lichtinval. Uw royale woonkamer met open keuken (elektrisch koken) nodigt uit voor een etentje met vrienden. In de badkamer heeft u de beschikking over een douche en een wastafel. Het toilet is separaat. Verder is het appartement voorzien van een ruim balkon en een inpandige berging. De centrale entreedeur opent u voor uw bezoek gemakkelijk via de (video)intercom vanuit uw appartement.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.206,73
Voorschot servicekosten p/mnd€ 191,24

Woning

StatusOnder optie
Aantal kamers3
Oppervlakte75,7
Energielabel
A
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
DeelgemeentePrins Alexander
WijkOmmoord
Bouwjaar2006
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Gebouwomschrijving

Aan de rand van de wijk Ommoord vormt Te Hoogerbrugge een kleine heerlijkheid. De 366 appartementen liggen verdeeld over vijf woongebouwen in het groen met elk een eigen sfeer waardoor u rust en ruimte ervaart. Veel woningen kijken uit op de Rotte.Wilt u actie, dan is er genoeg te doen. Te Hoogerbrugge beschikt over een restaurant, een grote recreatieruimte, fitnessruimte, fysiotherapiepraktijk, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure, wasserette, internet-ruimte, bibliotheek, logeerkamers en een prachtige tuin met terras en jeu de boules banen.De bushalte ligt om de hoek en winkelcentrum de Binnenhof op 800 meter afstand. Hier bevinden zich ook een huisartsen- en bloedprikpost en een apotheek. Vanaf de Binnenhof kunt u ook met de metro overal naartoe.

Buurtinformatie

Ommoord is de grootste wijk van het gebied Prins Alexander. Een van de vele voordelen van deze rustige woonwijk is de nabijheid van natuur. Maak een wandeling door de polder of geniet wandelend of op de fiets van het mooie natuurgebied de Rottemeren. Ook het recreatiegebied Het Lage Bergse Bos biedt u alle vrijheid met uitgebreide wandel- en fietspaden.Op de Hesseplaats en in het overdekte winkelcentrum Binnenhof vindt u genoeg winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Iedere woensdag is er markt op de Hesseplaats. Heeft u behoefte aan een groter winkelaanbod? Het Alexandrium is slechts twee metrohaltes verder en de reistijd per metro naar het centrum van Rotterdam bedraagt maar twintig minuten.Op verschillende locaties in Ommoord bevinden zich ontmoetingsplaatsen waar regelmatig activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Verder heeft Ommoord zeer veel bruisende sport- en vrijetijdsverenigingen. U woont in een wijk die rijk is aan groen, met alle ruimte en diverse voorzieningen bij de hand. Meer heeft u toch niet nodig?

Bewoners vertellen

Genieten van het leven

Rotterdam

Gebouwinformatie

Aan de rand van de wijk Ommoord vormt Te Hoogerbrugge een kleine heerlijkheid. De 366 appartementen liggen verdeeld over vijf woongebouwen in het groen met elk een eigen sfeer waardoor u rust en ruimte ervaart. Veel woningen kijken uit op de Rotte.Wilt u actie, dan is er genoeg te doen. Te Hoogerbrugge beschikt over een restaurant, een grote recreatieruimte, fitnessruimte, fysiotherapiepraktijk, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure, wasserette, internet-ruimte, bibliotheek, logeerkamers en een prachtige tuin met terras en jeu de boules banen.De bushalte ligt om de hoek en winkelcentrum de Binnenhof op 800 meter afstand. Hier bevinden zich ook een huisartsen- en bloedprikpost en een apotheek. Vanaf de Binnenhof kunt u ook met de metro overal naartoe.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 20 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd).
Wanneer de woning niet verhuurd is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan publiceren wij de woning opnieuw op onze website en kunt u een contactaanvraag indienen. Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.