Beschikbaar
patrijzenlaan 28
OOSTVOORNE
Overzicht
Foto's
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 74.49m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

LEEMGAARDE

Wonen met zorg

patrijzenlaan 28

Huurprijs netto p.m€ 926,02
Servicekosten p.m€ 201,13
Stookkosten p.m€ 91,00

Downloads

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 926.02
Voorschot servicekosten p/mnd€ 201,13
Voorschot stookkosten p/mnd€ 91,00

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers3
Oppervlakte64.86
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeenteOostvoorne
WijkVerspreide huizen in het Oosten
Bouwjaar2001
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Door de unieke ligging van Oostvoorne op het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten waant u zich in de vrije natuur en toch dicht bij de Randstad. Voor de liefhebbers van dorps wonen heeft het idyllische Oostvoorne alles wat u maar zoekt. De unieke variatie in natuur, de vele bezienswaardigheden en activiteiten maken van de gemeente Westvoorne een bijzondere recreatiegemeente. Vooral in de zomerperiode trekt dit gebied talloze bezoekers uit binnen- en buitenland.De natuur in deze badplaats is in één woord overweldigend. Bos, strand en zee. U heeft het hier allemaal in uw achtertuin. Het Oostvoornse Meer is een van de mooiste recreatiegebieden van Voorne-Putten. En wat te denken van het Noordzeestrand? Grenzend aan de woonkern van Oostvoorne vindt u tevens een aantal bosgebieden die uitnodigen tot een wandeling.In Oostvoorne heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Het dorp beschikt over een gezellig centrum met winkels, een zwembad en een multifunctioneel complex met sportzalen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden op het gebied van gezondheidszorg en serviceverlening. In Oostvoorne geniet u met een veilig gevoel van het leven.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 20 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd).
Wanneer de woning niet verhuurd is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan publiceren wij de woning opnieuw op onze website en kunt u een contactaanvraag indienen. Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.