Beschikbaar

Othelloweg 361

HOOGVLIET RT
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 87,85m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

MARTHALAAN

Rustig wonen

othelloweg 361

Huurprijs netto p/mnd€ 1.052,22
Servicekosten p/mnd€ 132,96
Waarvan stookkosten p/mnd€ 55

Downloads

Woningomschrijving

Moderne voorzieningen, een groene omgeving en ruimte kenmerken het wonen in Marthalaan. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 87,85 m2 beschikbaar op de 10e woonlaag. Het appartement ligt aan de zijkant van het gebouw en ligt hiermee op de ochtendzon. Deze woning heeft door de grote ramen veel lichtinval en is van alle gemakken voorzien. Dit ruime, lichte appartement is voorzien van een gezellige open keuken in een hoekopstelling. Hier kookt u elektrisch. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer waar u eenvoudig een grote groep familie of vrienden ontvangt. In de ruime badkamer heeft u een wastafel en een douche. Het toilet is separaat. Deze woning heeft een inpandig balkon over de volle breedte van de woning, waar u heerlijk beschut al snel buiten kunt zitten. Hier kunt u met veel plezier tot op hoge leeftijd zelfstandig blijven wonen want uw appartement is drempelloos en uitgerust met brede toegangsdeuren.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.052,22
Voorschot servicekosten p/mnd€ 132,96
Waarvan stookkosten p/mnd€ 55

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers3
Oppervlakte78,33
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
DeelgemeenteHoogvliet
WijkHoogvliet-Noord
Bouwjaar2000
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsAan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Hoogvliet Noord kenmerkt zich door veel groen en een dorps karakter. In deze Rotterdamse wijk geniet u van de natuur in het Oudelandse park of in het park De Heerlijkheid. Daarnaast vindt u tussen de Spijkenissebrug en de Botlekbrug het Ruigeplaatbos. Hier grazen Hooglanders langs de Oude Maas en is unieke beplanting te vinden.Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving. Ze organiseren veel buurtactiviteiten waardoor iedereen elkaar kent. De combinatie van ruimte, groen en bedrijvigheid maakt Hoogvliet een prettige woonplaats.In de wijk treft u diverse winkels, een multifunctioneel ontmoetingscentrum een jachthaven en er kan volop gesport worden. En wilt u er verder opuit trekken? Door de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen en met voldoende openbaar vervoer in de buurt staat u binnen een half uur bijvoorbeeld in het Rotterdamse centrum.

Gebouwinformatie

Marthalaan is een modern woongebouw aan de rand van de wijk Oudeland in Hoogvliet. Het grote winkelcentrum Binnenban en het openbaar vervoer liggen op loopafstand. In het gebouw is een huismeester in deeltijd aanwezig. Op de begane grond vindt u onder andere een paramedisch centrum, een café en een sportschool. In de Marthalaan woont u heerlijk rustig maar wel met alle gemakken binnen handbereik.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 16 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *