Beschikbaar

Ommeloop 419

BRIELLE
Overzicht
Foto's
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 87,24m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

VLINDERHOF

Rustig wonen

ommeloop 419

Huurprijs netto p/mnd€ 1.195,66
Servicekosten p/mnd€ 91,70

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.195,66
Voorschot servicekosten p/mnd€ 91,70

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers3
Oppervlakte76,47
Energielabel
A
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
Bouwjaar2009
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Gebouwomschrijving

De Vlinderhof staat in een groene omgeving met diverse wandelpaden om de gebouwen heen. Als bewoner geniet u van de rust, het licht, de ruimte en het vrije uitzicht. Net als van de lichte woonkamer, de ruime badkamer en het royale balkon.Alle woningen zijn uitgerust met een domoticasysteem welke momenteel gebruikt wordt als videofooninstallatie. De Vlinderhof heeft een eigen huismeester (in deeltijd). En als u daar zin in heeft, kunt u gebruik maken van het ruime aanbod van activiteiten in de recreatieruimte. Ervaar zelf de vriendelijke en sociale sfeer.Winkels voor uw dagelijkse boodschappen en openbaar vervoer liggen op loopafstand. Het buitenleven geeft een enorm gevoel van vrijheid. Met volop fiets- en wandelroutes en watersportmogelijkheden in de buurt is dit de plek voor levensgenieters.

Buurtinformatie

Brielle heeft u veel te bieden. Aan de ene kant de sfeervolle historische vesting met leuke winkeltjes, talrijke terrasjes en gezellige evenementen. En aan de andere kant de weidsheid van het Brielse Meer en de diverse fiets- en wandelpaden door het uitgestrekte polderlandschap. Wonen in Brielle op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is elke dag weer een beetje vakantie vieren.De oude binnenstad is een zeer aantrekkelijk winkelcentrum dat bezoekers aantrekt vanuit de hele regio. Unieke winkels met een specialistisch en bijzonder aanbod bieden voor elk wat wils. Daarnaast kunnen kunstliefhebbers terecht in de galerieën die de Geuzenstad herbergt.De combinatie van rustiek en aangenaam wonen, de historische stadskern, het hoge voorzieningenniveau en de prachtige omgeving maken van Brielle een stad die veel kwaliteiten in zich verenigt. Daarnaast ligt de stad vlakbij de op- en afrit van de A15 die u in 30 minuten naar Rotterdam voert. Vooral liefhebbers van rust en ruimte kunnen hun hart in Brielle en omgeving ophalen.

Bewoners vertellen

Balkon is verlengstuk van woonkamer

Brielle

Gebouwinformatie

De Vlinderhof staat in een groene omgeving met diverse wandelpaden om de gebouwen heen. Als bewoner geniet u van de rust, het licht, de ruimte en het vrije uitzicht. Net als van de lichte woonkamer, de ruime badkamer en het royale balkon.Alle woningen zijn uitgerust met een domoticasysteem welke momenteel gebruikt wordt als videofooninstallatie. De Vlinderhof heeft een eigen huismeester (in deeltijd). En als u daar zin in heeft, kunt u gebruik maken van het ruime aanbod van activiteiten in de recreatieruimte. Ervaar zelf de vriendelijke en sociale sfeer.Winkels voor uw dagelijkse boodschappen en openbaar vervoer liggen op loopafstand. Het buitenleven geeft een enorm gevoel van vrijheid. Met volop fiets- en wandelroutes en watersportmogelijkheden in de buurt is dit dé plek voor levensgenieters.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 20 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd).
Wanneer de woning niet verhuurd is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan publiceren wij de woning opnieuw op onze website en kunt u een contactaanvraag indienen. Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.