Beschikbaar

Gravinnelaan 50

OUD BEIJERLAND
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 4 kamers en is 99,7m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

GRAVIN

Exclusief wonenExclusief wonen

gravinnelaan 50

Huurprijs netto p/mnd€ 1.648,89
Servicekosten p/mnd€ 52,31

Downloads

Woningomschrijving

In woongebouw Gravin vindt u luxe huurappartementen, verdeeld over 4 gebouwen. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 99,7 m2 beschikbaar op de 2e woonlaag. Het exclusieve appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een videofooninstallatie. Via dit beeldscherm kunt u horen en zien wie er aanbelt bij de centrale entree. De ramen zijn laag zodat u ook vanuit een stoel goed naar buiten kan kijken. Zodra het zonnetje doorkomt, kunt u op uw beschutte buitenruimte al snel lekker buiten zitten en genieten van het uitzicht. De open keuken is voorzien van een keukenblok met een aansluiting voor elektrisch koken. De luxe badkamer is ruim van formaat en voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat. Verder heeft u de beschikking over een ruime inpandige berging.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.648,89
Voorschot servicekosten p/mnd€ 52,31

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers4
Oppervlakte90,5
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
DeelgemeenteOud-Beijerland
WijkCroonenburghwijk
Bouwjaar2012
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsAan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Gebouwomschrijving

Wilt u aan een parkachtige tuin wonen met uitzicht op een waterpartij? Of woont u liever aan een levendig plein? In De Gravin heeft u de keuze. De Gravin is een uniek nieuw woongebied, vlak bij het centrum van Oud-Beijerland en op loopafstand van openbaar vervoer en met een supermarkt onder in het woongebouw. De huurappartementen in De Gravin zijn verdeeld over vijf gebouwen, twee aan het water en drie aan het plein. De appartementen verschillen qua indeling maar hebben allemaal een lichte, royale woonkamer, twee of drie slaapkamers en een royaal balkon. In de woonkamer zit een beeldscherm dat dienstdoet als videofooninstallatie waarmee u kunt horen en zien wie er aanbelt bij de centrale entree. Veilig en comfortabel. Met dit beeldscherm kunt u ook Skypen. Bij de woongebouwen van De Gravin is gratis parkeergelegenheid. De Thuismeester is in deeltijd aanwezig.

Buurtinformatie

In de Hoeksche Waard, één van de mooiste stukjes Nederland, ligt het dorp Oud-Beijerland. De lange historie is duidelijk te zien in de dorpskern met maarliefst 28 rijksmonumenten. Het gezellige centrum met zijn jachthaven, kroegjes en vele winkels trekt bezoekers van heinde en verre. De gemeente is bovendien uiterst ruim van opzet met overal groen en water. Een heerlijke omgeving om in te wonen. Voor vrijwel iedere tak van sport is er in Oud-Beijerland wel een vereniging met bijbehorende accommodatie te vinden. Voor wie tegelijkertijd van de natuur wil genieten, is er een schitterend golfparcours. Houdt u liever van wandelen of fietsen? Tussen de langgerekte akkers, de dijken met hun karakteristieke bebouwing en de oude kreken bent u één met de natuur. Ook op het gebied van cultuur en muziek heeft de gemeente veel te bieden. Er zijn twee actieve muziekverenigingen. Elk jaar wordt door leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest een klassiek concert gegeven in het centrum, het zogenoemde Raadhuis Klassiek. Het wordt gevolgd door twee culturele weken. Daarnaast is er een jaarlijks cultureel festival in het Laningpark.

Bewoners vertellen

De voorzieningen zijn hier prachtig

Oud-Beijerland

Gebouwinformatie

Wilt u aan een parkachtige tuin wonen met uitzicht op een waterpartij? Of woont u liever aan een levendig plein? In De Gravin heeft u de keuze. De Gravin is een uniek nieuw woongebied, vlak bij het centrum van Oud-Beijerland en op loopafstand van openbaar vervoer en met een supermarkt onder in het woongebouw. De huurappartementen in De Gravin zijn verdeeld over vijf gebouwen, twee aan het water en drie aan het plein. De appartementen verschillen qua indeling maar hebben allemaal een lichte, royale woonkamer, twee of drie slaapkamers en een royaal balkon. In de woonkamer zit een beeldscherm dat dienst doet als videofooninstallatie waarmee u kunt horen en zien wie er aanbelt bij de centrale entree. Veilig en comfortabel. Met dit beeldscherm kunt u ook Skypen. Bij de woongebouwen van De Gravin is gratis parkeergelegenheid. De Thuismeester is in deeltijd aanwezig.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Voor deze woning zijn al 3 contactaanvragen binnengekomen. Wees er snel bij!
Geboortedatum *