Buurtinformatie

Rust en drukte gaan samen in Hoogvliet Zuid. Deze wijk aan de zuidkant van Rotterdam is voorzien van veel groen. Van parken en natuurgebied De Heemtuin tot het mooie wandel- en fietsgebied langs de oever van de Oude Maas. U vindt het groen altijd tegen het decor van zeeschepen, havens en raffinaderijen.

Het centrum van Hoogvliet vindt u in Hoogvliet Zuid. Naast het uitgebreide winkelcentrum “Binnenban” vindt u hier tevens een stukje authentiek Hoogvliet. In het centrum staat namelijk het oudste Hoogvlietse gebouw: de uit 1660 daterende Dorpskerk en u vindt hier ook de historische Dorpsstraat.

In Hoogvliet Zuid staat verder de opvallende toren het Oosterbaken. De 99 meter hoge woontoren met karakteristieke tulpmotieven in de gevelplaten, is van ver als baken van Hoogvliet te zien. U woont in Hoogvliet Zuid in een omgeving met een dorps karakter maar u profiteert van de stedelijke voorzieningen. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met diverse buslijnen en metrostations. In Hoogvliet Zuid geniet u van een oase in een wereldstad.


Recensies

Recensie toevoegen
Een moment, de recensies worden geladen.

Beschikbare woningen

Sorteer overzicht op:
Een moment geduld a.u.b.