Buurtinformatie

Schiebroek is een rustige, groene wijk aan de noordrand van Rotterdam. Het is een ideale wijk voor mensen die naast een rustig bestaan ook het Rotterdamse centrum willen bezoeken.

Bent u sportief? Dan is Schiebroek een leuke wijk! Met veel sportvelden, sportscholen en verenigingen is Schiebroek zeer geschikt voor sportliefhebbers. Schiebroek is omringt door groen en recreatiegebieden. Plaswijckpark is bijvoorbeeld een leuk uitje. Dit park is een combinatie van dierentuin en speeltuin en heeft een leuk restaurant. Daarnaast heeft Schiebroek mooie wandelroutes tot haar beschikking in onder andere het gebied De Bergse Plassen.

Schiebroek ligt dichtbij een verkeersknooppunt waar diverse snelwegen samenkomen. Zo bent u met de auto binnen afzienbare tijd in Den Haag of in het centrum van Rotterdam. Verder is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd in Schiebroek. Er rijdt regelmatig een tram door de wijk, er rijden bussen en Schiebroek heeft twee eigen metrostations. De RandstadRail brengt zowel Rotterdam als Den Haag dichtbij. En als u met de fiets naar het centrum van Rotterdam wilt, is deze wijk ook een aanrader.


Recensies

Recensie toevoegen
Een moment, de recensies worden geladen.

Beschikbare woningen

Sorteer overzicht op:
Een moment geduld a.u.b.