Buurtinformatie

De typisch Rotterdamse wijk Blijdorp is een paradijs voor iedereen die rust zoekt, maar verknocht is aan de stad. De wijk hoort bij het gebied Noord en heeft ongeveer 9.500 inwoners. Blijdorp is een echte woonwijk met een goede sfeer en een warm straatbeeld. Er zijn relatief weinig grote bedrijven gevestigd en ook grote winkelstraten zijn hier niet. Wel vindt u enkele supermarkten en kledingwinkels aan de statige singels. De populariteit heeft de wijk te danken aan de architectuur uit de jaren dertig, het vele groen en de nabijheid van het centrum.

In Blijdorp is het goed recreëren in het Roel Langerakpark, het Vroesenpark en natuurlijk in Diergaarde Blijdorp, de dierentuin van Rotterdam. Een ander markant onderdeel van Blijdorp is de rustige Blijdorpsepolder, waar de inwoners voornamelijk op een woonboot wonen.

Wilt u eropuit trekken? Blijdorp is uitstekend bereikbaar met diverse tram- en bushaltes en via het ondergrondse station van de RandstadRail. Daarnaast ligt de wijk op loopafstand van het centrum en dichtbij de snelweg.


Recensies

Recensie toevoegen
Een moment, de recensies worden geladen.

Beschikbare woningen

Sorteer overzicht op:
Een moment geduld a.u.b.