Buurtinformatie

Hoogvliet Noord kenmerkt zich door veel groen en een dorps karakter. In deze Rotterdamse wijk geniet u van de natuur in het Oudelandse park of in het park De Heerlijkheid. Daarnaast vindt u tussen de Spijkenissebrug en de Botlekbrug het Ruigeplaatbos. Hier grazen Hooglanders langs de Oude Maas en is unieke beplanting te vinden.

Hoogvliet ligt aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas en in het hart van het industriële havengebied. Hoogvlieters zijn betrokken bij wat er gebeurt in hun directe omgeving. Ze organiseren veel buurtactiviteiten waardoor iedereen elkaar kent. De combinatie van ruimte, groen en bedrijvigheid maakt Hoogvliet een prettige woonplaats.

In de wijk treft u diverse winkels, een multifunctioneel ontmoetingscentrum een jachthaven en er kan volop gesport worden. En wilt u er verder opuit trekken? Door de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen en met voldoende openbaar vervoer in de buurt staat u binnen een half uur bijvoorbeeld in het Rotterdamse centrum.


Recensies

Recensie toevoegen
Een moment, de recensies worden geladen.

Beschikbare woningen

Sorteer overzicht op:
Een moment geduld a.u.b.