Buurtinformatie

Kenmerkend voor de wijk Kleinpolder is de groene uitstraling. Deze wordt bepaald door het vele groen tussen de woongebouwen, het Sidelingepark en het groen langs de Delfshavense- en Rotterdamse Schie. Kleinpolder wordt doorsneden door de A13 is vernoemd naar het knooppunt Kleinpolderplein waar de A13 aansluit op de A20. De wijk bevindt zich in het zuiden van het Rotterdamse gebied Overschie.

In het westen van Kleinpolder vindt u het winkelcentum Hoge Schie. Dit is dé winkelstraat van Overschie. Ook vindt u hier een bibliotheek, een zwembad en diverse zorg- en sportvoorzieningen. De bewoners van Kleinpolder genieten van het leven en ontdekken nieuwe culturele activiteiten. En heeft u zin om een dagje uit te gaan? Bij u om de hoek bevindt zich Diergaarde Blijdorp, één van Europa’s mooiste dierentuinen.

Een kopje koffie drinkt u gezellig met uw buren of in één van de ontmoetingscentra in de wijk. Door de brede trottoirs en het vele groen vindt u hier gemakkelijk uw weg. En met het openbaar vervoer aan uw voeten heeft u alle vrijheid die u wenst!


Recensies

Recensie toevoegen
Een moment, de recensies worden geladen.

Beschikbare woningen

Sorteer overzicht op:
Een moment geduld a.u.b.