Ontvang het actuele woningaanbod via e-mail

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod? Vul dan uw persoonlijke gegevens en uw woonvoorkeuren in en klik op de knop “Aanmelden nieuwsbrief”. U ziet vervolgens op het scherm een bevestiging van uw nieuwsbrief inschrijving.

Wijzigen nieuwsbrief

Op deze pagina kunt u uw persoonlijke gegevens en/of woonvoorkeuren voor de automatische nieuwsbrief wijzigen. Bij de woonvoorkeuren doet u dit door vinkjes aan/uit te zetten. Wanneer u uw persoonlijke gegevens en/of woonvoorkeuren heeft aangepast, klikt u op de groene knop onderaan de pagina met ‘Versturen’. Uw aanpassingen zijn dan opgeslagen. De volgende nieuwsbrief die u ontvangt zal op basis van u aangepaste gegevens en/of woonvoorkeuren zijn.

U kunt u ook uitschrijven voor de nieuwsbrief. U klikt hiervoor helemaal onderaan de nieuwsbrief op de ‘Afmelden nieuwsbrief’ knop. Wanneer u het laatste woningaanbod weer automatisch wenst te ontvangen, kunt u zich altijd weer opnieuw inschrijven.

Klik hier om uw inschrijving te bewerken

  • Uw persoonlijke gegevens

  • Uw woonvoorkeuren

    (excl. servicekosten)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Uw persoonlijke voorkeuren aanpassen of u uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Vul dan in onderstaand veld uw emailadres in en klik op versturen. U ontvangt dan een e-mail met de bevestiging dat u uw instellingen wenst aan te passen. In deze e-mail staat een link vermeld waar u op kunt klikken. U gaat dan naar uw persoonlijk voorkeurenpagina op onze website. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen, uw woonvoorkeuren wijzigen voor de nieuwsbrief of u uitschrijven voor de nieuwsbrief.

E-mailadres