Open huis ZorgButler Rotterdam

Komt u ook kijken?

Op zaterdag 3 maart a.s. houdt de ZorgButler in Rotterdam Ommoord van 10.00 tot 15.00 uur Open Huis en stelt zij haar deuren open voor belangstellende.
Altijd al willen weten hoe het is om in De ZorgButler te wonen? U bent van harte welkom tijdens het Open Huis om de sfeer te proeven en te ervaren of wonen in De ZorgButler iets voor u is!

SOR heeft het voormalige verzorgingshuis De Schutse getransformeerd tot een nieuw woonconcept voor zelfstandig wonen. Het gebouw in Rotterdam-Ommoord is volledig omgebouwd toe een eigentijds woongebouw waar mensen zelfstandig kunnen wonen met zorg binnen handbereik. De kleine zorgkamers hebben plaats gemaakt voor ruim 120 betaalbare huurwoningen voor bewoners met een licht tot matige zorgvraag. Het gebouw heeft een warme uitstraling en het is er prettig wonen. Alle appartementen zijn voorzien van een mooie keukenopstelling en veel licht.
Ook de naam is aangepast in het Pietje Bell Huis.

Op iedere verdieping is een gezellige woonkamer aanwezig, waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een activiteit of gewoon om een krantje te lezen. Tweemaal per week wordt in de woonkamer een gezamenlijk maaltijd gekookt. Het woongebouw wordt gerund door De ZorgButler, zij bieden een warm en gezellig thuis aan zelfstandige ouderen met een lichte tot matige zorgvraag. Een veilige en comfortabele woonomgeving waarin u de regie heeft en waar zorg op maat wordt gegeven. Een warm nest waar niemand zich alleen hoeft te voelen!

De ZorgButler staat voor:

  • Zorg vanuit persoonlijke aandacht
  • Maximale zelfstandigheid, minimale eenzaamheid
  • Eén aanspreekpunt
  • Zorg 24/7 bereikbaar
  • Eigen keuze, eigen regie
  • Gemeenschappelijke woonkamer op elke verdieping
  • Warme aankleding
  • Betaalbaar wonen
  • Veilig en sfeervol

OPEN HUIS 3 maart a.s.

Op zaterdag 3 maart a.s. zet ZorgButler Rotterdam Ommoord haar deuren open voor belangstellenden, tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom.

Wilt u weten hoe het is om in de ZorgButler te wonen, dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen. U kunt sfeer proeven in de woonkamer, een bezoek brengen aan de nog beschikbare A-appartementen, een praatje te maken met de huidige bewoners en de ZorgButlers. In de centrale hal staat een informatiestand.
Adres: Cordell Hullplaats 22 te Rotterdam (Ommoord)

Heeft u vragen of interesse in een woning in De ZorgButler?

Neemt u dan rechtstreeks contact op met de verhuurder De ZorgButler via:
ZorgButler Angela Kunne, verdieping 1 t/m 3: angela.kunne@de-zorgbutler.nl of 06 22 54 64 35
ZorgButler Els Sneep, verdieping 4 t/m 6: els.sneep@de-zorgbutler.nl of 06 23 80 03 67
ZorgButler Ulrike van Tilburg, verdieping 7 t/m 9: ulrike.vantilburg@de-zorgbutler.nl of 06 33 58 63 76