Open huis modelwoning De ZorgButler Rotterdam

Komt u ook kijken?

Alvast de sfeer proeven in een van de modelwoningen in De ZorgButler in Rotterdam? Wees van harte welkom bij het open huis om te ervaren of een appartement in De ZorgButler iets voor u is!

SOR transformeert het voormalig verzorgingshuis Schutse tot een nieuw woonconcept voor zelfstandig wonen. Het gebouw in Rotterdam-Ommoord wordt volledig omgebouwd tot een eigentijds woongebouw waar mensen zelfstandig kunnen wonen met zorg binnen handbereik. De kleine zorgkamers maken plaats voor ruim 120 betaalbare huurwoningen voor bewoners met een licht tot matige zorgvraag. Het gebouw krijgt een warme uitstraling waar het prettig wonen is. Alle appartementen zijn voorzien van een mooie keukenopstelling en lichte kamers.

U heeft keuze uit één-, twee- of driekamerappartementen (41 of 60 m2). Op ieder verdieping is een gezellige woonkamer aanwezig, waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een activiteit of gewoon om een krant/tijdschrift of een boek lezen.

Dit woongebouw wordt gerund door De ZorgButler, zij bieden een warm en gezellig thuis aan zelfstandige ouderen met een licht tot matige zorgvraag. Een veilige en comfortabele woonomgeving waarin u de regie heeft en waar zorg op maat wordt gegeven. Een warm nest waar niemand zich alleen hoeft te voelen!

De ZorgButler staat voor:

  • Zorg uit persoonlijke aandacht
  • Maximale zelfstandigheid, minimale eenzaamheid
  • Eén aanspreekpunt
  • Zorg 24/7 bereikbaar
  • Eigen keuze & eigen regie
  • Gemeenschappelijke huiskamer op elke verdieping
  • Warme aankleding
  • Betaalbaar wonen
  • Veilig en sfeervol

Modelwoning open op 18 maart

Twee verschillende appartementen op de 7e etage zijn ingericht als modelwoning. Type A heeft een oppervlakte van 41 m2 en Type B 60 m2. We kunnen niet wachten u het resultaat te laten zien, en zijn heel benieuwd wat u ervan vindt.

De modelwoningen zijn om de week te bezichtigen op zaterdagochtend. U bent van harte welkom op 18 maart van 10.00-15.00 uur en op 1 april van 10.00-12.00 uur. Adres: De ZorgButler, Cordell Hullplaats 22, Rotterdam (Ommoord)

Heeft u vragen of interesse in een woning in De ZorgButler?

Neemt u dan rechtsreeks contact op met de verhuurder De ZorgButler via:

ZorgButler Angela Kunne, angela.kunne@de-zorgbutler.nl, Tel: 06 22 54 64 35
ZorgButler Ulrike van Tilburg, ulrike.vantilburg@de-zorgbutler.nl, Tel: 06 33 58 63 76