Beschikbaar
varenhof 603
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 73.1m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

TE HOOGERBRUGGE 4

Exclusief wonenExclusief wonen

varenhof 603

Huurprijs netto p.m€ 897,97
Stookkosten p.m€ 80,00

Downloads

Woningomschrijving

In woongebouw 4 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit luxe woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 73,1 m2 beschikbaar op de 6e woonlaag. Het appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw en ligt hiermee op de schaduwzijde. De woning is van alle gemakken voorzien en goed afgewerkt. Kom de woning via de grote entreehal binnen en laat u verrassen door de ruimte. Uw royale woonkamer nodigt uit voor een etentje met vrienden. De gezellige open keuken (elektrisch koken) is ook voorzien van een raam en biedt uitzicht op de binnengang. Tussen de woonkamer en de naastgelegen (slaap)kamer zit een schuifdeur die in de muur verdwijnt. Dit maakt het mogelijk deze kamer bijvoorbeeld als hobby- of studeerruimte in te richten. In de badkamer heeft u de beschikking over een douche en een wastafel. Het toilet is separaat en is voorzien van een fonteintje. Verder heeft de woning een inpandige berging. Heel handig als extra opberg- en voorraadruimte.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 897.97
Voorschot stookkosten p/mnd€ 80,00

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers3
Oppervlakte62.1
Energielabel
C
DeelgemeentePrins Alexander
WijkOmmoord
Bouwjaar1994
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Ommoord is de grootste wijk van het gebied Prins Alexander. Een van de vele voordelen van deze rustige woonwijk is de nabijheid van natuur. Maak een wandeling door de polder of geniet wandelend of op de fiets van het mooie natuurgebied de Rottemeren. Ook het recreatiegebied Het Lage Bergse Bos biedt u alle vrijheid met uitgebreide wandel- en fietspaden.Op de Hesseplaats en in het overdekte winkelcentrum Binnenhof vindt u genoeg winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Iedere woensdag is er markt op de Hesseplaats. Heeft u behoefte aan een groter winkelaanbod? Het Alexandrium is slechts twee metrohaltes verder en de reistijd per metro naar het centrum van Rotterdam bedraagt maar twintig minuten.Op verschillende locaties in Ommoord bevinden zich ontmoetingsplaatsen waar regelmatig activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Verder heeft Ommoord zeer veel bruisende sport- en vrijetijdsverenigingen. U woont in een wijk die rijk is aan groen, met alle ruimte en diverse voorzieningen bij de hand. Meer heeft u toch niet nodig?

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 9 contactaanvragen binnengekomen. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Wanneer de woning aan een eerdere woningzoekende zal worden verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *