Beschikbaar
rondweg 323
KRIMPEN AD IJSSEL
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 4 kamers en is 107,92m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

HET FACET 2&3

Rustig wonen

rondweg 323

Huurprijs netto p/mnd€ 1.237,94
Servicekosten p/mnd€ 69,12

Downloads

Woningomschrijving

Woongebouw Het Facet is een voorbeeld van geborgen woongenot, waarbij rust, comfort en privacy voorop staan. In dit woongebouw is een 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van 107,92 m2 beschikbaar op de begane grond. Het appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. Dit appartement is royaal van afmeting, luxe afgewerkt en voorzien van vele moderne gemakken. De centrale entreedeur met videofooninstallatie opent u bijvoorbeeld eenvoudig vanuit uit woning. Het appartement is bereikbaar met de lift. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met grote ramen en een open keuken in een hoekopstelling. Tussen de woonkamer en de naastgelegen (slaap)kamer zit een schuifdeur die in de muur verdwijnt. Dit maakt het mogelijk deze kamer bijvoorbeeld als hobby- of studeerruimte in te richten. Uw luxe badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Verder heeft elk appartement een mooi vrij gelegen balkon en een ruime inpandige berging.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.237,94
Voorschot servicekosten p/mnd€ 69,12

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers4
Oppervlakte88,21
Energielabel
A
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeenteKrimpen a/d IJssel
Bouwjaar2012
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsAan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

U woont in Krimpen aan den IJssel op een unieke locatie met tal van voorzieningen. Het grote overdekte winkelcentrum Crimpenhof nodigt uit om lekker te gaan winkelen en wat te drinken. Daarnaast vindt u in Krimpen diverse restaurants, een overdekt zwembad, een bowlingcentrum, sport- en muziekverenigingen, de buitenpoli’s van twee ziekenhuizen, kerken en een golfbaan.Krimpen aan den IJsssel is een gezellig dorp, fraai gelegen aan de rivier de Hollandsche IJssel. In de jaren ’50 werd als eerste onderdeel van de Deltawerken de stormvloedkering in de Hollandsche IJssel bij Krimpen gerealiseerd. U geniet hier van de rust van de groene Krimpenerwaard. De recreatiegebieden Krimpenerhout en Het Loetbos nodigen uit tot het maken van fiets- en wandeltochten door de prachtige omgeving.U profiteert in Krimpen ook van de goed bereikbare stedelijke voorzieningen van Rotterdam. Via de Algerabrug en de provinciale weg N210 naar Schoonhoven is Krimpen aan den IJssel snel bereikbaar. Met het openbaar vervoer staat u zo op metrostation Capelse Brug en de FastFerry tussen Rotterdam en Dordrecht heeft ook een aanlegsteiger in Krimpen.

Gebouwinformatie

Rustig wonen met diverse voorzieningen binnen handbereik? In het Facet in Krimpen aan den IJssel geniet u van een gemoedelijke dorpse omgeving. Met een wijkcentrum met grand café, diverse activiteiten en zorgvoorzieningen naast de deur bent u van alle gemakken voorzien. Het Facet heeft  comfortabele appartementen met een lichte, ruime woonkamer. Alle types beschikken over een royaal balkon en een inpandige berging. De woningen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Er is een huismeester in deeltijd aanwezig. Ook is er een actieve bewonerscommissie die diverse activiteiten organiseert. Op de begane grond  is er een gemeenschappelijke fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Direct ernaast ligt verpleeghuis Tiendhove en Dorpsplein Het Facet met grand café waar allerlei activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Aan het Dorpsplein heeft Het Havenziekenhuis heeft een buitenpolikliniek en is er een samenwerking met fysiotherapeuten.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 14 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *