Onder optie

Plantageweg 116

BRIELLE
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 109,2m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

GEUZENHOF

Rustig wonen

plantageweg 116

Huurprijs netto p/mnd€ 1.389,18
Servicekosten p/mnd€ 95,81

Downloads

Woningomschrijving

Woongebouw Geuzenhof ligt op een prachtige locatie tegenover de vesting Brielle. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 109,2 m2 beschikbaar op de 1e woonlaag. Het appartement ligt aan de zijkant van het gebouw en ligt hiermee op de schaduwzijde. Dit appartement is royaal van afmeting, luxe afgewerkt en voorzien van vele moderne gemakken. De centrale entreedeur met videofooninstallatie opent u bijvoorbeeld eenvoudig vanuit uw woning. De woning is gelijkvloers en drempelloos en daarnaast voorzien van brede toegangsdeuren. Zo is het appartement ook goed toegankelijk als u minder mobiel bent. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met een open keuken. Tussen de woonkamer en de naastgelegen (slaap)kamer zit een schuifdeur die in de muur verdwijnt. Dit maakt het mogelijk deze kamer bijvoorbeeld als eetkamer bij de woonkamer te betrekken. Uw luxe badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Verder heeft de woning 2 slaapkamers en een eigen ruime inpandige berging.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.389,18
Voorschot servicekosten p/mnd€ 95,81

Woning

StatusOnder optie
Aantal kamers3
Oppervlakte96,51
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WijkVerspreide huizen
Bouwjaar2011
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Brielle heeft u veel te bieden. Aan de ene kant de sfeervolle historische vesting met leuke winkeltjes, talrijke terrasjes en gezellige evenementen. En aan de andere kant de weidsheid van het Brielse Meer en de diverse fiets- en wandelpaden door het uitgestrekte polderlandschap. Wonen in Brielle op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is elke dag weer een beetje vakantie vieren.De oude binnenstad is een zeer aantrekkelijk winkelcentrum dat bezoekers aantrekt vanuit de hele regio. Unieke winkels met een specialistisch en bijzonder aanbod bieden voor elk wat wils. Daarnaast kunnen kunstliefhebbers terecht in de galerieën die de Geuzenstad herbergt.De combinatie van rustiek en aangenaam wonen, de historische stadskern, het hoge voorzieningenniveau en de prachtige omgeving maken van Brielle een stad die veel kwaliteiten in zich verenigt. Daarnaast ligt de stad vlakbij de op- en afrit van de A15 die u in 30 minuten naar Rotterdam voert. Vooral liefhebbers van rust en ruimte kunnen hun hart in Brielle en omgeving ophalen.

Gebouwinformatie

Wonen tussen het groen en toch vlak bij het historische stadshart van Brielle? Dat kan in de Geuzenhof. Een modern woongebouw met een vriendelijke uitstraling door het materiaalgebruik, ronde vormen en kunstwerken in de hal. De huismeester is in deeltijd aanwezig. De recreatiezaal wordt beheerd door een actieve bewonerscommissie en heeft een gezellig buitenterras. De appartementen hebben een terras, balkon of serre. Alle woningen zijn uitgerust met domotica. Het beeldscherm doet dienst als videofooninstallatie. U kunt zien en horen wie er aanbelt bij de centrale entree. Veilig en comfortabel. De installatie kan worden uitgerust met een alarmeringsfunctie met beeld- en spraakverbinding.Bewoners kunnen gebruik maken van het restaurant en dienstverlening van het naastgelegen verpleeghuis De Plantage. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid en op loopafstand is een supermarkt en een bushalte. Dichtbij ligt recreatiegebied de Brielse Maas met fiets- en wandelpaden.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 20 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd).
Wanneer de woning niet verhuurd is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan publiceren wij de woning opnieuw op onze website en kunt u een contactaanvraag indienen. Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.