Verhuurd
niels bohrplaats 231
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 82.75m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

BINNENHOFTOREN

Exclusief wonenExclusief wonen

niels bohrplaats 231

Huurprijs netto p.m€ 1.292,02
Servicekosten p.m€ 70,65

Downloads

Woningomschrijving

Het hoge woongebouw Binnenhoftoren is een blikvanger in Ommoord en u profiteert daarvan met uw prachtige uitzicht. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 82,75 m2 beschikbaar op de 18e woonlaag. Het exclusieve appartement met ruime balkon ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht. Dit open, inpandige balkon combineert binnen met buiten. Zo kunt u lekker beschut al heel snel buiten zitten. De ruime woonkamer heeft door de grote hoeveelheid ramen een optimale lichtinval. Wat een ruimte heeft u hier. Naast een gezellige open keuken heeft u de beschikking over 2 slaapkamers. De grote badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het separate toilet heeft een fonteintje. Daarnaast heeft u de beschikking over een inpandige berging. De woning voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen. U opent de centrale entreedeur bijvoorbeeld vanuit uw appartement met het domotica systeem. De huidige bewoners bieden diverse overnames aan zoals een luxe inbouwkeuken en een prachtige laminaatvloer. Bij de bezichtiging worden deze overnames besproken.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1292.02
Voorschot servicekosten p/mnd€ 70,65

Woning

StatusVerhuurd
Aantal kamers3
Oppervlakte76.33
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeentePrins Alexander
WijkOmmoord
Bouwjaar2010
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsEigen parkeerplaats in garage op basis van huisnummer

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Ommoord is de grootste wijk van het gebied Prins Alexander. Een van de vele voordelen van deze rustige woonwijk is de nabijheid van natuur. Maak een wandeling door de polder of geniet wandelend of op de fiets van het mooie natuurgebied de Rottemeren. Ook het recreatiegebied Het Lage Bergse Bos biedt u alle vrijheid met uitgebreide wandel- en fietspaden.Op de Hesseplaats en in het overdekte winkelcentrum Binnenhof vindt u genoeg winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Iedere woensdag is er markt op de Hesseplaats. Heeft u behoefte aan een groter winkelaanbod? Het Alexandrium is slechts twee metrohaltes verder en de reistijd per metro naar het centrum van Rotterdam bedraagt maar twintig minuten.Op verschillende locaties in Ommoord bevinden zich ontmoetingsplaatsen waar regelmatig activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Verder heeft Ommoord zeer veel bruisende sport- en vrijetijdsverenigingen. U woont in een wijk die rijk is aan groen, met alle ruimte en diverse voorzieningen bij de hand. Meer heeft u toch niet nodig?

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 8 contactaanvragen binnengekomen. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Wanneer de woning aan een eerdere woningzoekende zal worden verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *