Beschikbaar

Immanuel Kantstraat 120

ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 4 kamers en is 100,7m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

LOMBARDE

Wonen met zorg

immanuel kantstraat 120

Huurprijs netto p/mnd€ 1.083,84
Servicekosten p/mnd€ 67

Downloads

Woningomschrijving

Lombarde is een levendig en aantrekkelijk woongebouw met een grote variatie aan woningen. In dit woongebouw is een 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van 100,7 m2 beschikbaar op de 4e woonlaag. Het appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw en ligt hiermee op de ochtendzon. Dit ruime, lichte appartement is voorzien van een gezellige open keuken in een hoekopstelling. Hier kookt u elektrisch. In de ruime badkamer heeft u een wastafel en een douche. Het toilet is separaat. De inpandige berging heeft een praktische schuifdeur naar de keuken. Dit appartement is voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. De centrale entreedeur opent u bijvoorbeeld eenvoudig vanuit uw appartement met een video-deuropenerinstallatie. Daarmee kunt u niet alleen horen maar ook zien wie er voor uw deur staat. Bent u in de situatie dat u een beroep moet doen op zorgdiensten? Weet dan dat u in dit appartement persoonlijke zorg op maat krijgt.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.083,84
Voorschot servicekosten p/mnd€ 67

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers4
Oppervlakte87,66
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
DeelgemeenteIJsselmonde
WijkLombardijen
Bouwjaar2008
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein / Aan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

De wijk Lombardijen is één van de zuidelijke tuinsteden van Rotterdam. Herkenbaar aan het Maasstad Ziekenhuis en de ruime indeling van huizen en natuur. Centraal tussen de verschillende buurten ligt het Spinozapark, het groene hart van Lombardijen.Met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik wordt u in deze wijk niet belemmerd in uw vrijheid. Lombardijen herbergt namelijk naast winkelstraten, zorgvoorzieningen, activiteitencentra, kerken tevens een wijkcentrum, een kinderboerderij en een bibliotheek. Daarnaast kunt u zich met diverse sportscholen en sportvelden sportief bezig houden in deze Rotterdamse wijk.Lombardijen ligt ten westen van de spoorlijn Rotterdam - Dordrecht in het gebied IJsselmonde. Vanuit de gehele wijk bereikt u binnen een kilometer het centraal gelegen NS station Rotterdam Lombardijen. Behalve dit station heeft Lombardijen verschillende busverbindingen naar onder meer het winkelcentrum Zuidplein en twee tramlijnen. Daarnaast lopen er veel wegen van en naar Rotterdam Centrum via Lombardijen. U woont zorgeloos in deze ruime wijk in Rotterdam Zuid.

Gebouwinformatie

Comfortabel en zelfstandig wonen in mooie ruime woningen uit 2008. De Lombarde ligt in een rustige en gezellige buurt en heeft een eigen huismeester (in deeltijd aanwezig). Aangrenzend aan het woongebouw ligt Zorgcentrum Oranjehof met de ontmoetingsruimte  Oranjerie. Hier kunt u terecht om elkaar te ontmoeten en een hapje over een drankje te doen bij “De Specialiteit”. Wilt u samen met u medebewoners een activiteit opzetten? Dan kan dat in overleg met de welzijnscoach van Leliezorggroep. In het zorgcentrum vindt u ook faciliteiten als een kapsalon en pedicure.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 20 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd).
Wanneer de woning niet verhuurd is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan publiceren wij de woning opnieuw op onze website en kunt u een contactaanvraag indienen. Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.