Onder optie

Grote Hagen 750

ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 85,26m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

PLUSSENBURGH

Exclusief wonenExclusief wonen

grote hagen 750

Huurprijs netto p/mnd€ 1.176,78
Servicekosten p/mnd€ 104,22

Downloads

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.176,78
Voorschot servicekosten p/mnd€ 104,22

Woning

StatusOnder optie
Aantal kamers3
Oppervlakte73,24
Energielabel
B
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
DeelgemeenteIJsselmonde
WijkGroot-IJsselmonde
Bouwjaar2006
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsBij beschikbaarheid te huur (garage)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Moderne woonwijken naast een oude historische kern. Een wild natuurgebied versus een megabioscoop. Buurtgevoel en internationale sportevenementen. U bent in Groot IJsselmonde, de groene en gezellige voortuin van Rotterdam. De naam zegt het eigenlijk al: dit is de grootste wijk van IJsselmonde met ongeveer 27.000 inwoners.In het hart van de wijk vindt u het overdekte winkelcentrum Keizerswaard, de bibliotheek en het cultuurpodium Islemunda. Groot IJsselmonde heeft veel groen tussen de woningen, is waterrijk en ruim van opzet. Bewonder de mooie tuinen waarin bewoners naar hartenlust tuinieren. In het Spinozapark ervaart u het buurtgevoel. ‘Voor en door bewoners’, dat is IJsselmonde ten voeten uit.Met het openbaar vervoer heeft u volop mogelijkheden om u te verplaatsen. Zo rijden er regelmatig bussen en trams door de wijk heen. Verder is de auto een perfecte manier om uzelf te vervoeren vanuit IJsselmonde. Het Centrum van Rotterdam is op fietsafstand en u hoeft niet ver te lopen naar een supermarkt.

Gebouwinformatie

In de Plussenburgh ervaart u wat comfortabel wonen betekent. Hier woont u op een uitgelezen en dynamische plek in het hart van IJsselmonde.Het architectonisch fraaie gebouw huisvest ruime appartementen en een recreatieruimte met een groot activiteitenaanbod. Aan deze ruimte ligt de gemeenschappelijke tuin met gezellig terras en een eigen jeu de boulesbaan.Wanneer u een auto heeft, staat deze veilig in de parkeergarage van waaruit u direct naar uw woning kunt. Verder heeft u winkels en openbaar vervoer voor de deur en is er een huismeester (in deeltijd) aanwezig.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 16 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *