Onder optie

Gravinnelaan 144

OUD BEIJERLAND
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 83,7m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

GRAVIN

Exclusief wonenExclusief wonen

gravinnelaan 144

Huurprijs netto p/mnd€ 1.362,12
Servicekosten p/mnd€ 50,41

Downloads

Woningomschrijving

In woongebouw Gravin vindt u luxe huurappartementen, verdeeld over 4 gebouwen. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 83,7 m2 beschikbaar op de 4e woonlaag. Het exclusieve appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een videofooninstallatie. Via dit beeldscherm kunt u horen en zien wie er aanbelt bij de centrale entree. De ramen zijn laag zodat u ook vanuit een stoel goed naar buiten kan kijken. Zodra het zonnetje doorkomt, kunt u op uw beschutte buitenruimte al snel lekker buiten zitten en genieten van het uitzicht. De open keuken is voorzien van een modern keukenblok met een aansluiting voor elektrisch koken. De luxe badkamer is ruim van formaat en voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat. Verder heeft u de beschikking over een ruime inpandige berging.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1.362,12
Voorschot servicekosten p/mnd€ 50,41

Woning

StatusOnder optie
Aantal kamers3
Oppervlakte74,1
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
DeelgemeenteOud-Beijerland
WijkCroonenburghwijk
Bouwjaar2012
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsAan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Gebouwomschrijving

Wilt u aan een parkachtige tuin wonen met uitzicht op een waterpartij? Of woont u liever aan een levendig plein met onder andere winkels, een grand café's en een supermarkt? In De Gravin heeft u de keuze. De Gravin is een uniek nieuw woongebied, vlak bij het centrum van Oud-Beijerland en op loopafstand van openbaar vervoer.De huurappartementen in De Gravin zijn verdeeld over vijf gebouwen, twee aan het water en drie aan het plein. De appartementen verschillen qua indeling maar hebben allemaal een lichte, royale woonkamer, twee of drie slaapkamers en een royaal balkon. In de woonkamer zit een beeldscherm dat dienst doet als videofooninstallatie waarmee u kunt horen en zien wie er aanbelt bij de centrale entree. Veilig en comfortabel. Met dit beeldscherm kunt u ook Skypen. Bij de woongebouwen van De Gravin is gratis parkeergelegenheid. De huismeester is in deeltijd aanwezig.

Buurtinformatie

In de Hoeksche Waard, één van de mooiste stukjes Nederland, ligt het dorp Oud-Beijerland. De lange historie is duidelijk te zien in de dorpskern met maarliefst 28 rijksmonumenten. Het gezellige centrum met zijn jachthaven, kroegjes en vele winkels trekt bezoekers van heinde en verre. De gemeente is bovendien uiterst ruim van opzet met overal groen en water. Een heerlijke omgeving om in te wonen.Voor vrijwel iedere tak van sport is er in Oud-Beijerland wel een vereniging met bijbehorende accommodatie te vinden. Voor wie tegelijkertijd van de natuur wil genieten, is er een schitterend golfparcours. Houdt u liever van wandelen of fietsen? Tussen de langgerekte akkers, de dijken met hun karakteristieke bebouwing en de oude kreken bent u één met de natuur.Ook op het gebied van cultuur en muziek heeft de gemeente veel te bieden. Er zijn twee actieve muziekverenigingen. Elk jaar wordt door leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest een klassiek concert gegeven in het centrum, het zogenoemde Raadhuis Klassiek. Het wordt gevolgd door twee culturele weken. Daarnaast is er een jaarlijks cultureel festival in het Laningpark.

Bewoners vertellen

De voorzieningen zijn hier prachtig

Oud-Beijerland

Gebouwinformatie

Wilt u aan een parkachtige tuin wonen met uitzicht op een waterpartij? Of woont u liever aan een levendig plein met onder andere winkels, een grand café en een supermarkt? In De Gravin heeft u de keuze. De Gravin is een uniek nieuw woongebied, vlak bij het centrum van Oud-Beijerland en op loopafstand van openbaar vervoer.De huurappartementen in De Gravin zijn verdeeld over vijf gebouwen, twee aan het water en drie aan het plein. De appartementen verschillen qua indeling maar hebben allemaal een lichte, royale woonkamer, twee of drie slaapkamers en een royaal balkon. In de woonkamer zit een beeldscherm dat dienst doet als videofooninstallatie waarmee u kunt horen en zien wie er aanbelt bij de centrale entree. Veilig en comfortabel. Met dit beeldscherm kunt u ook Skypen. Bij de woongebouwen van De Gravin is gratis parkeergelegenheid. De huismeester is in deeltijd aanwezig.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 13 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *