Verhuurd
folkert elsingastraat 16 a
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 3 kamers en is 97.42m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

ARIANE

Rustig wonen

folkert elsingastraat 16 a

Huurprijs netto p.m€ 996,19
Servicekosten p.m€ 72,04

Downloads

Woningomschrijving

Woongebouw Ariane heeft een transparant, ruimtelijk ontwerp en staat in de groene wijk Het Lage Land. In dit woongebouw is een 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 97,42 m2 beschikbaar op de 7e woonlaag. Het appartement ligt aan de zijkant van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. Kom via de overkapte galerij de woning binnen en laat u verrassen door de zee aan licht en de ruimte. De grote ramen zorgen namelijk voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling. Het appartement heeft een goed afgewerkte badkamer, een inpandige berging (met uw individuele cv-ketel) en een groot balkon. Vanuit uw woonkamer stapt u via de schuifdeur op het balkon. Hier ontspant u met een goed boek heerlijk in het zonlicht.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 996.19
Voorschot servicekosten p/mnd€ 72,04

Woning

StatusVerhuurd
Aantal kamers3
Oppervlakte82.77
Energielabel
B
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeentePrins Alexander
WijkHet Lage Land
Bouwjaar2008
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsOp eigen terrein / Aan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

Wie van groen en ruimte houdt, vindt in de wijk Het Lage Land de ideale plaats om te wonen. Het Lage Land ligt in het Rotterdamse gebied Prins Alexander en telt ruim 10.000 inwoners. Het is een veilige wijk waar men tot rust kan komen en heeft een vriendelijke uitstraling.Het grootste park van de wijk is het Prinsenpark. In de vijver van dit gazonpark vindt u het gedenkteken dat er aan herinnert dat dit een van de laagste plekken van het land is. De verklaring voor de naam van de wijk. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u ook in het nabijgelegen Kralingse Bos uw hart ophalen.In Het Lage Land woont u niet alleen in het groen, er zijn talloze winkels, sportaccommodaties en andere voorzieningen in de directe nabijheid. Wijkwinkelcentrum Het Lage Land bijvoorbeeld met diverse winkels en een wekelijkse markt. Wilt u uitgebreider winkelen? Dan kunt u naar het grote winkelcentrum Alexandrium. Buurtbewoners leert u kennen in het ontmoetingscentrum Prinsenhof. Een groot pluspunt van de wijk is de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 20 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd).
Wanneer de woning niet verhuurd is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan publiceren wij de woning opnieuw op onze website en kunt u een contactaanvraag indienen. Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.