Beschikbaar
cypruslaan 374
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 2 kamers en is 80.9m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

KRISTAL

Exclusief wonenExclusief wonen

cypruslaan 374

Huurprijs netto p.m€ 1.194,23
Servicekosten p.m€ 48,50

Downloads

Woningomschrijving

Wie van luxe houdt, voelt zich in de Kristal helemaal thuis. In dit woongebouw komt per 2 februari dit 2-kamerappartement met een woonoppervlakte van 80,9 m2 beschikbaar op de 6e woonlaag. Het exclusieve appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw en ligt hiermee op de middagzon. Kom via de overdekte galerij de woning binnen en laat u verrassen door de zee aan licht en de ruimte. De ruime woonkamer heeft door de grote hoeveelheid ramen een optimale lichtinval. De open keuken is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling. Deze heeft een aansluiting voor elektrisch koken. Het appartement heeft een goed afgewerkte badkamer met een douche, wastafel en 2e toilet. Het separate toilet heeft een fonteintje. Daarnaast heeft u de beschikking over 1 slaapkamers en een inpandige berging. Het appartement is gelijkvloers en drempelloos en de deuren zijn breed. Daardoor is het appartement ook goed toegankelijk als u minder mobiel bent. Er worden diverse overnames aangeboden door de huidige bewoners. Bij een bezichtiging wordt dit nader toegelicht.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1194.23
Voorschot servicekosten p/mnd€ 48,50

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers2
Oppervlakte68.2
Energielabel
A
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeentePrins Alexander
WijkNesselande
Bouwjaar2008
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsBij beschikbaarheid te huur (garage)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

In Rotterdam Nesselande geniet u op een bankje aan de boulevard van een heerlijk vers ijsje. Met uw blik op het strand en het water geniet u hier van het prachtige uitzicht. De voordelen van wonen op deze toplocatie aan de rand van wereldstad Rotterdam zijn hier dagelijks voelbaar. Dit is Nesselande; een moderne wijk met brede lanen, luxe woningen, een mediterrane boulevard en veel voorzieningen. Zo treft u aan de oever van de Zevenhuizerplas een 800 meter lang zandstrand, een boulevard en een jachthaventje. In het winkelcentrum Boulevard Nesselande vindt u naast de bekende ketens diverse restaurants met ’s zomers gezellige terrasjes. Ook is er een bibliotheek, een wijkcentrum, een gezondheidscentrum en diverse sportvelden. Verder beschikt de wijk over 3 parken. Het Rietveldpark is het grootste park en bestaat uit tal van eilandjes, die via bruggetjes, vlonder- en snipperpaden bereikbaar zijn voor voetgangers.Nesselande ligt in de polders tegenover Nieuwerkerk aan den IJssel, aan de oostkant van Rotterdam. De ligging van de wijk is werkelijk uniek: direct aan de Zevenhuizerplas, grenzend aan het recreatiegebied de Rottemeren en het Groene Hart. Binnen een mum van tijd bereikt u de A12 of de A20 en met diverse buslijnen en een metrostation ligt de wereld aan uw voeten.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 11 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *