Beschikbaar
charley tooropsingel 234
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 4 kamers en is 105.05m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

CHARLEY TOOROPTOREN

Levendig wonen

charley tooropsingel 234

Huurprijs netto p.m€ 1.298,58
Servicekosten p.m€ 81,50

Downloads

Woningomschrijving

In de Charley Toorop Toren in Rotterdam Nesselande wonen mensen die van gezelligheid houden. In dit woongebouw is een 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van 105,05 m2 beschikbaar op de 11e woonlaag. Het appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de schaduwzijde. Dit appartement is royaal van afmeting, luxe afgewerkt en voorzien van vele moderne gemakken. De centrale entreedeur met videofooninstallatie opent u bijvoorbeeld eenvoudig vanuit uit woning. Het appartement is bereikbaar met de lift. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met een open keuken in een hoekopstelling. Tussen de woonkamer en de naastgelegen (slaap)kamer zit een schuifdeur die in de muur verdwijnt. Dit maakt het mogelijk deze kamer bijvoorbeeld als eetkamer bij de woonkamer te betrekken. Uw luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet. De inpandige loggia heeft deuren die helemaal naar binnen kunnen worden weggedraaid.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 1298.58
Voorschot servicekosten p/mnd€ 81,50

Woning

StatusBeschikbaar
Aantal kamers4
Oppervlakte87.15
Energielabel
B
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeentePrins Alexander
WijkNesselande
Bouwjaar2005
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsAan de openbare weg (gratis)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Buurtinformatie

In Rotterdam Nesselande geniet u op een bankje aan de boulevard van een heerlijk vers ijsje. Met uw blik op het strand en het water geniet u hier van het prachtige uitzicht. De voordelen van wonen op deze toplocatie aan de rand van wereldstad Rotterdam zijn hier dagelijks voelbaar. Dit is Nesselande; een moderne wijk met brede lanen, luxe woningen, een mediterrane boulevard en veel voorzieningen. Zo treft u aan de oever van de Zevenhuizerplas een 800 meter lang zandstrand, een boulevard en een jachthaventje. In het winkelcentrum Boulevard Nesselande vindt u naast de bekende ketens diverse restaurants met ’s zomers gezellige terrasjes. Ook is er een bibliotheek, een wijkcentrum, een gezondheidscentrum en diverse sportvelden. Verder beschikt de wijk over 3 parken. Het Rietveldpark is het grootste park en bestaat uit tal van eilandjes, die via bruggetjes, vlonder- en snipperpaden bereikbaar zijn voor voetgangers.Nesselande ligt in de polders tegenover Nieuwerkerk aan den IJssel, aan de oostkant van Rotterdam. De ligging van de wijk is werkelijk uniek: direct aan de Zevenhuizerplas, grenzend aan het recreatiegebied de Rottemeren en het Groene Hart. Binnen een mum van tijd bereikt u de A12 of de A20 en met diverse buslijnen en een metrostation ligt de wereld aan uw voeten.

Neem contact op of maak uw interesse kenbaar

Deze woning is erg populair. Voor deze woning zijn al 15 contactaanvragen binnengekomen. Wij gaan ervan uit dat wij de woning kunnen verhuren aan een eerdere geïnteresseerde. Wanneer de woning nog beschikbaar is na de eerder ontvangen contactaanvragen, dan nemen wij met u contact op. Als de woning aan een eerdere woningzoekende is verhuurd, ziet u dit op onze website (de beschikbaarheid wordt dan aangepast naar Verhuurd). Wij kunnen helaas niet iedereen hierover apart informeren.
Geboortedatum *