Verhuurd
sionstraat 122
ROTTERDAM
Overzicht
Foto's
Woningomschrijving
Kenmerken
Buurtinformatie

Deze woning heeft 2 kamers en is 56,24m2 groot.

Opslaan als favoriet
Delen

GERRIT DE KOKER

Wonen met zorg

sionstraat 122

Huurprijs netto p/mnd€ 647,19
Servicekosten p/mnd€ 147,50
Waarvan stookkosten p/mnd€ 73,00

Downloads

Woningomschrijving

In woongebouw Gerrit de Koker is een knus 2-kamerappartement met een woonoppervlakte van 56,24 m2 beschikbaar op de 1e woonlaag. Het appartement ligt aan de voorzijde van het gebouw en ligt hiermee op de zonzijde. Kom binnen in de ruime hal die toegang biedt tot de badkamer, de inpandige berging, de woonkamer en de 1 slaapkamer(s). De gezellige woonkamer heeft veel ramen. In de open keuken (elektrisch koken) zit een raam, zodat u ook hier van het daglicht geniet. En als de temperatuur maar even omhoog gaat, zit u heerlijk beschut buiten. Het appartement is geschikt voor rolstoelgebruikers. In geval van nood roept u vanuit uw woning direct een professionele zorgverlener op door middel van de personenalarmeringsdienst van de zorgpartner.

Kenmerken

Kosten

Netto huurprijs p/mnd€ 647,19
Voorschot servicekosten p/mnd€ 147,50
Waarvan stookkosten p/mnd€ 73,00

Woning

StatusVerhuurd
Aantal kamers2
Oppervlakte50,94
HuurperiodeOnbepaalde tijd
HuurprijsstijgingJaarlijks op 1 juli
WOZ-waardeZie www.wozwaardeloket.nl
DeelgemeenteKralingen-Crooswijk
WijkKralingen-West
Bouwjaar1991
Aantal liften1
Berging1
ParkeerplaatsAan de openbare weg (betaald)

Faciliteiten

OV > 100m
OV > 500m
Huismeester
Winkels > 100m
Winkels > 500m
Parkeergarage
Zorg Aanwezig
Ontmoetingsruimte

Woning op kaart

Gebouwomschrijving

Midden in het gezellige, levendige Kralingen West ligt woongebouw Gerrit de Koker. Alle appartementen beschikken over een balkon of serre. Grenzend aan de groene binnentuin ligt de recreatieruimte, waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd De huismeester biedt u de nodige service bij bijvoorbeeld kleine reparaties.Op loopafstand vindt u winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook de tramhalte (Oudedijk) en het metrostation (Gerdesiaweg) bevinden zich op loopafstand.

Buurtinformatie

De Rotterdamse cultuur vindt u terug in de wijk Kralingen West. Deze levendige wijk wordt voor een groot deel omringd door water. Met veel verschillende populaire buurten, kleine winkelstraatjes en het Kralingse Bos woont u zeer plezierig in deze sfeervolle wijk.Een keur aan winkels, restaurantjes en speciaalzaken typeren de buurt. Voor liefhebbers van de natuur heeft Kralingen West veel te bieden. Aan de Kralingse Plaslaan ligt de Botanische Tuin Kralingen. En aan de rand van Kralingen vindt u de Kralingse Plas, omringd door het Kralingse Bos. Ook de sportmogelijkheden in Kralingen zijn onbeperkt. Naast diverse sportvelden en sportscholen vindt u hier voetbalclub Excelsior, de hockey-, tennis- en squashbanen van Victoria, De Rotterdamse Manege en de Openbare Golfbaan Kralingen.Kralingen ligt zeer gunstig voor wat betreft openbaar vervoer en autowegen. Zo rijden er trams en bussen en heeft Kralingen twee metrostations. Daarnaast is het centrum van Rotterdam vanuit Kralingen op fietsafstand en kunt u met de auto diverse kanten op. Ook heeft Kralingen een eigen afslag op de snelweg.

Bewoners vertellen

Woongebouw Gerrit de Koker